22.03.2017

Umre Seminerleri devam ediyor.

İlimizden Umreye gidecek vatandaşlarımız için seminer programları devam ediyor. İl Müftülüğü Sungurbey Eğitim Merkezinde  devam eden vatandaşlarımızı  Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş ziyaret etti.

Müftü Demirtaş Umreci vatandaşları tebrk ederek şunları söyledi: " Güzide topluluğunuzu selam ediyorum. Sizi tebrik ediyorum. Beytullah'ı ziyaret etmenin imkanlarından biri de Umre'dir. Umre , ahdimizi tazelemeye, dindarlığımıza canlılık vermeye fırsat tanıyor. Burada genç kardeşlerimi de görüyorum. Genç yaşta bu ibadeti yapmak ayrı bir mutluluk vesilesidir. Hele hele ailemizle birlikte yapmak çok heyecan verici oluyor. Rabbim sizlere salimen ve ganimen gidip gelmeyi nasip eylesin." dedi.

Enküçük umrecimiz Feyza  ailesi ile Beytullah'ı ziyaret edecek.

İlimizden 22 Mart2017  itibarı ile 380 vatandaşımız Umre yolcusu oluyor. Umreci vatandaşlara rehberlik edecek hocalarımızdan Remzi Ayna,Mustaf Coşkun, Mustaf Altaytaş gayretli çalışmaları ile biliniyor.