20.03.2017

Sayı    : 47568844-
Konu : Sınav ilanı

İLAN

İlimiz genelinde münhal bulunan ve aşağıda unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen kadrolara Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca uygulamalı sınavla naklen eleman alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni;

1. Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddelerindeki şartlara haiz olmak,

2-Başkanlık teşkilatında en az iki yıl çalışmış olmak,

3-Kurumca ya da ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikaya sahip olmak.

4-İsteklilerin; en geç 28/03/2017 Salı günü mesai bitimine kadar bir dilekçe ile şahsen İl Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. (Dilekçelere tasdikli hizmet cetveli de eklenecektir)

5-Bu tarihten sonra yapılan ve ilanda belirtilen esaslara uymayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yardımcı hizmetler sınıfı kadrolarına atanabilmek için;

1-Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak şartı aranacaktır.

1-İsteklilerin; en geç 28/03/2017 Salı günü mesai bitimine kadar bir dilekçe ile şahsen İl Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. (Dilekçelere tasdikli hizmet cetveli de eklenecektir)

Sınav Tarihi: 04/04/2017 Salı günü saat: 09:00’dur.   İlanen duyurulur.

(İMZA)

Hüseyin DEMİRTAŞ

İl Müftüsü

S. N

ÜNVANI

SINIF ve DERECESİ

GÖREV YERİ

NEDENİ

VHKİ

G.İ.H -3

Kofçaz İlçe Müftülüğü

Ahmet ÇİLELİ’nin emekli olması nedeniyle boşalan münhal kadroya.

Y.H.S – 10

Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Mustafa YEŞEN’in emekli olması nedeniyle boşalan münhal kadroya.

Y.H.S – 7

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü

Ferhat DEMİR’den boşalan münhal kadroya.

Y.H.S – 7

Demirköy İlçe Müftülüğü

Ayhan ŞENAY’’ın emekli olması nedeniyle boşalan münhal kadroya.