03.02.2017

Şehit Göktan ÖZÜPEK için Mevlid-i Şerif

Kırklareli’nde, Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Jandarma Astsubay Göktan ÖZÜPEK için Hızırbey Camiinde mevlid-i şerif okutuldu.

Öğle namazından sonra başlayan mevlid programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Eller semaya açıldı şehitlerimize Allah’tan rahmet dilendi.Programa Kırklareli Valisi Esengül CİVELEK, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper ÇİLER, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa BARUT, İl Emniyet Müdürü Erkin ADALAR, Kırklareli İl Müftü Yardımcısı Mustafa KORKMAZ , Şube Müdürü Osman KÜÇÜK, İl Müftülük Vaizi Emin KARA, İl Müftülük Murakıbı Harun NAMLI, Hızırbey Müezzin-kayyımları Celalettin SELÇUK ve Zaim IŞIK ve vatandaşlar katıldı.

Cami İmam-hatibi tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara da acil şifalar diledi.Programın sonunda mevlide gelenlere Şehit Göktan ÖZÜPEK adına yapılmış dua kitabı, irmik helvası, pilav ve ayran ikram edildi.