19.01.2017

İl Müftümüze Veda Yemeği

İlimiz Müftülük Personeli İl Müftümüz İsmail BAYRAK'a bir veda yemeği verdi. Geceye İl Müftü Yardımcımız Mustafa KORKMAZ ve İlçe Müftüleri ile beraber din görevlilerimiz ve müftülük daire personeli katıldı.

Program Üsküp Camii Görevlilerinden Recep KANDİL'in okuduğu Kuran-ı Kerim ile başladı. Daha sonra İl Müftü Yardımcımız Adnan BIYIK tüm personeli temsilen bir konuşma yaptı. Müftü BIYIK konuşmasında İl Müftüsü İsmail BAYRAK; ''Çalıştığım en dürüst ve en mütevazi müftülerdendi, kendisine bundan sonraki hayatında sağlık, afiyet ve huzur dolu yıllar diliyorum" dedi.

Ardından İlçe Müftülerini temsilen Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin UYSAL bir teşekkür konuşması yaptı. İmamlardan da duygularını dile getirenler oldu.

Yemeğin sonunda İl Müftümüz İsmail BAYRAK "Tüm personelime hakkımı helal ediyorum, siz de bana hakkınızı helal edin, benim de sizde hakkım varsa helal olsun, benden sonraki müftümüzle de birlik beraberlik içinde dinimize en güzel şekilde hizmet edeceğinize inanıyorum. Ankara'da bir eviniz var, her zaman sizleri evimizde ağırlamaktan mutluluk duyarım" dedi. Duygusal anların yaşandığı gecenin bitiminde

Personelden sorumlu İl Müftü Yardımcımız Adnan BIYIK, hizmetlerinden dolayı İl Müftümüz İsmail BAYRAK'a bütün personelin adına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Hem İl Müftümüz İsmail BAYRAK hem İl Müftü Yardımcımız Adnan BIYIK gecenin tertibini sağlayan ve veda yemeğine katkıda bulunan Diyanet-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen'e teşekkür etti.

Veda Yemeği personelin İl Müftümüz İsmail BAYRAK ile vedalaşmasıyla son buldu.