09.11.2016

VHKİ, İ-H ve Hizmetli Sınav İlanı

İLAN

İlimiz ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ve aşağıda unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen kadrolara Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca uygulamalı sınavla naklen eleman alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI

(Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni)

1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddelerindeki şartlara haiz olmak,
  2. Başkanlık teşkilatında en az iki yıl çalışmış olmak,
  3. Kurumca ya da ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikaya sahip olmak.
  4. Vekil-İmam Hatipliğe müracaat edecek adayların da 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesindeki şartlar ile aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.
  5. İsteklilerin; en geç 29/11/2016 salı günü mesai bitimine kadar bir dilekçe ile şahsen İl Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.
  6. Bu tarihten sonra yapılan ve ilanda belirtilen esaslara uymayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  7. Sınav Tarihi: 13/12/2016  Saat: 09:00’dur.

(Yardımcı hizmetler sınıfı kadrolarına atanabilmek için)

• Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak şartı aranacaktır.

İlanen duyurulur.

S. N

ÜNVANI

SINIF ve DERECESİ

GÖREV YERİ

NEDENİ

Kırklareli İl Müftülüğü

Mücahit OKUMUŞ'tan boşalan münhal kadroya.

Babaeski İlçe Müftülüğü

Cemal SÖNMEZ’den boşalan münhal kadroya.

Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Bayram TEKCAN’dan boşalan münhal kadroya.

Vekil İmam-Hatiplik

D.H.S - 1

Kırklareli Merkez Karacaibrahim Mahalle Camii

Hüseyin ÖZ’den boşalan kadroya

Hizmetli

Y.H.S – 10

Babaeski İlçe Müftülüğü

Ahmet KIZMAZ’dan boşalan münhal kadroya.

Hizmetli

Y.H.S – 10

Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Mustafa YEŞEN’den boşalan münhal kadroya.