12.04.2017

Konu

: Sınav İlanı.

KIRKLARELİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

İlimiz genelinde münhal bulunan ve aşağıda unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen kadrolara Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca uygulamalı sınavla naklen eleman alınacaktır.

Yardımcı hizmetler sınıfı kadrolarına atanabilmek için,

• Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak,
  • İsteklilerin; en geç 25/04/2017 Salı günü mesai bitimine kadar bir dilekçe ile şahsen İl Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. (Dilekçelere tasdikli hizmet cetveli de eklenecektir.)
    Sınav 02/05/2017 Salı günü Saat 9:00 dur. İlanen duyrulur.

(İMZA)

Hüseyin DEMİRTAŞ
                                                                                                               İl Müftüsü

S. N

ÜNVANI

SINIF ve DERECESİ

GÖREV YERİ

NEDENİ

Y.H.S - 10

Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Mustafa YEŞEN'in emekli olması nedeniyle boşalan münhal kadroya.

Y.H.S - 7

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü

Ferhat DEMİR'den boşalan münhal kadroya

Y.H.S - 7

Demirköy İlçe Müftülüğü

Ayhan ŞENAY'ın emekli olması nedeniyle boşalan münhal kadroya.