Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İstanbul Fatih Camii Baş İmam Hatibi Kurra Hafız Metin Çakar Hocanın imametinde İlimiz Merkez İstasyon Mahallesi Ulu Camiide kılınan Osmanlı’dan kalma bir gelenek olan Enderun usulü teravih namazına Kırklareli halkımız yoğun ilgi gösterdi.
Detay

Sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak, hayatı yaşanmaz kılan bağımlılıklara karşı mücadele kapsamında Müftülüğümüz Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğünce düzenli olarak seminerler verilmektedir.
Detay

İl Müftümüz Yusuf Eviş beraberinde İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri ile Edirne İli Lalapaşa İlçe Müftüsü iken Babaeski İlçe Müftüsü olarak naklen atanan ve göreve başlayan Dr. Faruk Koçak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğini iletti.